News Flash:

DEZVALUIRI SOCANTE ale unei prostituate! Un client i-a pus cocaina in partile intime. Ce a urmat este ULUITOR!

18 Ianuarie 2017
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata
Era la doctorat la o facultate de prestigiu din Statele Unite ale Americii cand a inceput sa-si vanda trupul. Simtea ca nu mai face fata si ca nu poate finaliza studiile, asa ca a ales sa se mute inapoi in orasul natal, Londra, unde stia ca ii va fi mai usor sa isi gaseasca o slujba.
Planul era unul aparent calculat, insa cand a ajuns inapoi acasa, nu a mai tinut cont de el. A inceput sa isi dea economiile pe bautura si droguri, iar la un moment dat a fost data afara din locuinta pentru ca nu platise chiria. Disperata, a inceput sa bata strazile cartierului Soho, unde s-a intalnit, intamplator, cu unul dintre dealerii ei.
„M-a intrebat daca vreau sa cumpar droguri. I-am spus ca nu, explicandu-i ca intr-un fel drogurile ma adusesera in situatia in care eram. Mi-a spus: «Pot sa te ajut sa faci niste bani. Hai sa mergem in cluburi si facem un targ: tu le faci sex oral, iar eu le vand niste cocaina»”, a povestit femeia, cunoscuta sub pseudonimul Polly Trope, pentru Cosmopolitan.
Primul client
Polly a acceptat, insa la un moment dat, cand dealerul ei vorbea cu altcineva, a fost abordata de un alt barbat. Acesta a fost cel care a dus-o pentru prima data intr-un bordel. „Nici nu imi mai pasa atunci. Am avut un client in seara aia si am facut 200 de lire. Din fericire, a fost foarte usor cu el; voia doar sa se uite la mine si sa ma atinga putin. Era foarte prietenos si parea putin rusinat ca se afla acolo”, a mai relatat femeia.
 La inceput nu avea prea multi clienti, pentru ca inca nu isi cumparase tinute provocatoare ca celelalte femei de la bordel. Insa pe parcurs a inceput sa fie aleasa de barbati cu varste intre 25 si 55 de ani. „Marea majoritate erau casatoriti, englezi de varsta mijlocie care aveau slujbe bine platite”, a explicat ea. „De obicei, stateau ore in sir si cheltuiau foarte multi bani fara sa ceara prea multe lucruri de natura sexuala. Dar exista intotdeauna posibilitatea sa devina agresivi”, a povestit.
Supradoza de cocaina
Pentru ca erau instariti, majoritatea clientilor ei se drogau cu cocaina. La un moment dat, un barbat i-a oferit si ei, iar inainte sa apuce sa spuna ceva a inceput sa-i bage droguri in vagin. „Un tip lua 15 grame de cocaina in decursul a cateva ore. Intr-o zi m-a intrebat daca vreau si eu asa ca am luat cateva linii... apoi a inceput sa-si bage mainile in vaginul meu si erau acoperite de cocaina, asa ca luam mai multa pe calea aceea si am facut supradoza. Dintr-o data a inceput sa-mi bata inima foarte puternic si transpiram abundent. Am incercat sa plec, dar el a incuiat usa. Cand doamna de la bordel a batut sa ne spuna ca se terminase ora, a deschis si a platit pentru inca o ora. A fost oribil”, a marturisit Polly.
Femeia nu stia cu ce clienti are de aface atunci cand mergea la hoteluri, si traia permanent cu frica ca va da peste mai multi barbati care aveau sa o violeze in grup. „Mergeam la hoteluri si n-aveam idee ce aveam sa gasesc dupa usa. Eram mereu foarte speriata ca urma sa dau peste aceasta petrecere uriasa cu barbati si ca vor face toti sex cu mine”, a marturisit.
Continuarea interviului doar pe click.ro

primul client
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006288 (s)