News Flash:

DEZVALUIRI explozive despre Antonia. Ce spune fostul socru al solistei

16 Martie 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
antonia blonda2
In urma cu o saptamana Alex Velea a inceput razboiul pentru stabilirea paternitatii celor doi fii pe care ii are cu Antonia si care sunt pe numele fostului sot, Vincenzo Castellano. Fostul socru a spus ca nu situatia este la fel ca acum patru ani, nu s-a schi,bat aproape deloc.
Insa este tare bucuros ca micuta Maya este sanatoasa si ca a inceput sa vorbeasca romaneste.
"Da, mare telenovela! Frumoasa. Nimic nu se intampla, suntem in aceeasi situatie. Cel mai important e ca asta mica e sanatoasa, e frumoasa. Nu se desfasoara nimic, nu se intampla nimic. De patru, trei ani nu se intampla nimic. (...) Da, Maya a inceput sa invete sa vorbeasca romaneste. Acum fratele meu e in Italia cu sotia sa si ieri am auzit-o pe Maya vorbind romaneste. I-am spus ca Maya nu are buletin si ea nu face nimic. (...) Nunta s-a facut catolica, iar Maya e catolica. ", a declarat Ciro Castellano.
Cantareata are o fetita cu Vincenzo Castellano, din casnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a nascut pe 28 august 2010. Din pacate, micuta este in Italia, la tatal ei, si se poate spune ca o vede destul de rar. In schimb, Antonia se poate bucura din plin de viata de familie alaturi de Alex si cei doi baieti ai or.

alex velea razboiul stabilirea paternitatii antonia maya
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004733 (s)