News Flash:

Dezvaluire surprinzatoare facuta de Liviu Dragnea

7 Noiembrie 2016
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca Dacian Ciolos l-a sunat dupa ce a fost nominalizat pentru functia de premier si i-a spus sa sustina varianta ca Vasile Dincu sa fie vicepremier, el precizand ca ar trebui intrebat si presedintele Klaus Iohannis, pentru ca si el a facut aceasta propunere.

Liviu Dragnea a afirmat ca a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, dupa ce a fost nominalizat pentru functia de premier.

"Ciolos m-a sunat si mi-a zis sa sustin varianta cu Vasile Dincu vicepremier. Nu eu l-am sunat sa il rog pe Dacian Ciolos sa il puna in functia de vicepremier. Intrebati-l pe premier si (..) poate il intrebati si pe presedintele Klaus Iohannis" a adaugat Dragnea.

Intrebat daca propunerea pentru Dincu vicepremier a venit de la Ciolos, presedintele PSD a raspuns: "Si de la presedintele Klaus Iohannis" si a adaugat ca ideea ca "PSD l-a impins pe Vasile Dincu in guvern este o idee falsa".

Liviu Dragnea a infirmat si ipoteza ca Victor Ponta sa fie propunerea PSD de premier. "Victor Ponta a spus public de mai multe ori ca nu vrea sa fie prim-ministru", a aratat el. Liviu Dragnea nu a vrut sa raspunda daca el, personal, ar putea fi propunerea PSD de prim-ministru, precizand ca numele viitorului premier propus de PSD va fi rostit abia dupa ce se va vedea rezultatul alegerilor parlamentare.

dragnea ciolos premier sunat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005346 (s)