News Flash:

DEZVALUIRE SOCANTA despre Gabi Tamas! Ce i-a facut lui Bendeac dupa ce s-a imbatat intr-un club

24 Septembrie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
Tamas 2500177 1
Celebrul actor Mihai Bendeac a povestit cum bea Gabi Tamas, fotbalist arhicunoscut pentru distractiile din cluburile din Bucuresti.

Mihai Bendeac a fost la un pas sa se bata pe viata si pe moarte cu Gabi Tamas, fotbalist dar si participant activ la viata de noapte a Bucurestiului. Tamas si Bendeac au baut impreuna iar apoi, fotbalistul si-a adus aminte ca a fost ironizat de actor si a sarit la bataie. Noroc cu oamenii de ordine din clubul respectiv pentru ca, altfel, nimeni nu stie ce s-ar fi intamplat.

Actorul a povestit in timpul emisiunii iUMOR intreaga aventura. ”Cu Tamas era sa ma bat rau de tot cand eram amandoi beti si ne-au despartit bodyguarzii. Prima data, ne-am intalnit, a venit la mine, era mort de beat si mi-a zis: 'Stii ca esti ruda cu mine?' Si m-a luat in brate. Acum, eu sunt actor si pot sa fac betii. Este destul de ciudat la un fotbalist. Si a zis 'hai sa bem un shot, ca suntem rude'. N-am inteles de ce suntem rude. Si a pus asa 10 shot-uri. Va jur, cat timp am baut eu doua, el a baut opt. Dupa care, si-a adus aminte ca am avut eu o referire la el si a zis ca trebuie sa ma bata. Si-a dat tricoul jos si atunci mi-am dat si eu tricoul jos. Bineinteles, diferentele erau majore. Si au sarit bodyguarzii sa ne desparta. A fost destul de dramatic”.  

Bendeac a mai spus de Alibec ca a vrut sa ii agate fosta iubita, pe Roxana Vancea. ”Alibec i-a dat mesaj lui Vancea (n.r. Roxana Vancea) cand eu eram cu ea. Mai departe, Adi Popa - sunt prieten cu Adi Popa. Este un baiat cu mult bun simt. El si cu Stanciu au fost si la mine la teatru”.

mihai bendeac gabi tamas bataie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008357 (s)