News Flash:

DEZVALUIRE - SOC a unui CANTARET din BANAT: ”SUNT GAY!

14 Noiembrie 2014
2537 Vizualizari | 0 Comentarii
Putini sunt cei care au o orientare sexuala diferita de cea hetero si au taria sa o recunoasca public, mai ales in Romania, tare unde toleranta in acest sens este foarte aproape de limita inferioara.
Si totusi, Cristi din Banat, devenit celebru dupa ce a fost luat la misto de Mircea Badea, a avut curajul de a declara ca este gay in direct la o emisiune cu mare audienta.
"Da, sunt gay! Care e problema? Muncesc, am viata mea! Sunt cu cineva in Spania. In Romania, persoanele gay sunt condamnate, in strainatae n-are nimeni nicio problema", a spus Cristi din Banat in emisiunea lui Catalin Maruta.
"Mama mea stie si fratii mei la fel. Chiar si cei din satul meu stiu. De cand eram mic, eram sensibil si atrageam atentia. Nu imi pac gesturile, in videoclip am exagerat. Mama mea e o femeie foarte buna la suflet, ca mine. Ea m-a intrebat cand aveam vreo 16 anisori ce e cu mine, ca ma vede deosebit si fara nicio prietena. I-am recunoscut ca sunt gay. Ea a plans mult si am plans si eu fiindca mi-a parut rau. Dupa ce si-a revenit, mi-a spus ca nu conteaza, eu sunt fiul ei si sunt sanatos si asta e tot ce conteaza", a mai spus Cristi.

Galerie Foto

cristi_din_banat

Galerie Video


cristi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007815 (s)