News Flash:

DEZASTRU! Romania, fara echipe in grupele cupelor europene

31 August 2018
1333 Vizualizari | 0 Comentarii
europa league1

Romania nu mai are nicio echipa in cupele europene, inaintea fazei grupelor Ligii Europa si Ligii Campionilor. O situatie similara s-a intamplat in sezonul 2015/2016, cand Steaua si Astra Giurgiu erau eliminate in play-off-ul Ligii Europa.
In aceasta editie a cupelor europene, Romania a fost reprezentata de campioana CFR Cluj, in preliminariile Ligii Campionilor si Ligii Europa, de vicecampioana FCSB de castigatoarea Cupei Romaniei, CSU Craiova, si de FC Viitorul, in preliminariile Ligii Europa.

Echipa lui Gheorghe Hagi a fost prima care a parasit competitia, in turul al doilea, in care a fost eliminata de Vitesse Arnhem, dupa 2-2 acasa si 1-3 in deplasare. In mansa I, FC Viitorul trecuse de Racing FC Union din Luxemburg, cu 2-0 in deplasare si 0-0 acasa.

CSU Craiova a iesit din primul tur in care a evoluat, al treilea preliminar al Ligii Europa, dupa 1-3 in deplasare si 1-1 acasa, cu RB Leipzig.

CFR Cluj a inceput in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, in care a fost depasita de campioana Suediei, Malmo FF, dupa 0-1 la Cluj-Napoca si 1-1. Ardelenii au continuat in Liga Europa, trecand in turul al treilea preliminar de Alaskert din Armenia, dupa 2-0 in deplasare si 5-0 acasa.

In play-off, CFR Cluj a pierdut de doua ori cu campioana Luxemburgului, Dudelange, scoruri 0-2 in deplasare si 2-3 acasa.

FCSB a inceput Liga Europa in al doilea tur preliminar, in care a eliminat formatia slovena Rudar Velenje, dupa 0-2 in deplasare si 0-4 acasa.

In turul al treilea, echipa antrenata de Nicolae Dica a eliminat formatia Hajduk Split din Croatia, dupa 0-0 afara si 2-1 pe Arena Nationala.

Insa nici FCSB nu a intrat in grupe, fiind eliminata de Rapid Viena, dupa 1-3 in Austria si 2-1 la Bucuresti.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006704 (s)