News Flash:

DEZASTRU la Serviciul de Urbanism al Primariei! Andreea Raluca Mocanu si Cristian Constantin Dutu, cei mai slabi arhitecti din istoria Iasului

13 Iulie 2018
1516 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea raluca mocanu si constantin dutu urbanism iasi

Dezastru TOTAL la Serviciul de Urbanism al Primariei Municipiului Iasi! Andreea Raluca Mocanu, arhitectul sef interimar al Iasului, si seful de serviciu Cristian Constantin Dutu sunt incapabili sa respecte legea si sa faca ordine in acest serviciu extrem de important, pentru dezvoltarea municipiului Iasi. Cei doi blocheaza in mod inexplicabil, luni in sir, orice document care trebuie sa plece de la ei. Orice aviz, indiferent ca vorbim de un racord la apa, electricitate sau gaz, si nu numai, sunt tinute la sertar cu lunile de Mocanu si Dutu. Si nu se intampla asta din cauza ca ar fi probleme cu aceste avize, ci din cauza incompetentei lor. Primarul Mihai Chirica ar trebui sa ia masuri, pentru ca stie foarte bine cum se misca lucrurile acolo

De altfel, in fiecare marti si joi la audiente cu publicul iese un scandal monstru la Urbanism si totul din cauza celor 2 persoanje de trista amintire - Raluca Andreea Mocanu si Constantin Dutu. Cei doi functionari, platiti de altfel foarte bine, nu blocheaza documentele neaparat din rautate, ci mai degraba pentru ca sunt INCOMPETENTI. 

Mai multi oameni au povestit cum stau zilnic teancuri intregi de documente si asteapta sa fie semnate de cei 2 functionari. "Pana cand nu te duci sa faci scandal, nu-ti elibereaza niciun aviz", povesteste un investitor. Desi termenul legal de eliberare a acestor avize este de 30 de zile in Romania, la Serviciul de Urbanism Iasi, acest termen este prelungit la 90 sau chiar la 120 de zile. Mai mult decat atat, sunt oameni care asteapta o hartie la semnat si de un an de zile. Si cand crezi ca ai rezolvat lucrurile la Urbanism dai peste o alta belea, cea de la Serviciul Juridic, unde exista o functionara la fel de "competenta" - Mihaela Pintilie. Si ea blocheaza documentele cu lunile. Si uite asa este un dute-vino continuu intre Urbanism si Serviciul Juridic. Prin aceasta reteta, plimbi investitorul timp de 6-8 luni, intre cele doua servicii ale Primariei, si in loc de 30 de zile, iei un aviz in 8 luni. Mai mult decat atat, cand vin oamenii sa intrebe de ei, sa se intereseze de ce avizele lor sunt blocate, atat Andreea Raluca Mocanu, cat si Cristian Constantin Dutu sau Mihaela Pintilie transmit la portar ca nu sunt in institutie si nu pot fi contactati. 

Ar fi extrem de instructiv pentru primarul Mihai Chirica sa coboare in timpul programului cu publicul de la Urbanism. Daca ar cobori din birou si ar sta de vorba cu oamenii care stau in audienta si-ar pune mainile in cap si i-ar da afara probabil pe toti de la Urbanism. De asemenea, probabil ca ar fi mult mai util pentru oameni, ca primarul sa nu-i mai bage in sedinte pe cei de la Urbanism, chiar in timpul audientelor cu publicul. Oricum, grav este ca o asa incompetenta la Serviciul de Urbanism nu exista nici pe timpul fostului arhitect sef Tudor Vericeanu si a fostului primar Gheorghe Nichita.


arhitectul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006105 (s)