News Flash:

DEZASTRU in Hunedoara! Gospodarii inundate si masini luate de ape in judetul Hunedoara. O batrana a murit inecata

1 August 2018
828 Vizualizari | 0 Comentarii
4

Peste 120 de curti si beciuri au fost inundate si cel putin doua masini au fost distruse, marti, dupa ce apele s-au revarsat pe strazi in localitatea Vata de Jos, din judetul Hunedoara. O femeie de 70 de ani a murit dupa ce a fost luata de puhoaie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O rupere de nori a provocat inundatii de proportii, marti, in localitatea Basarabasa, din comuna Vata de Jos. O masina luata de ape s-a oprit intr-un copac, un alt autoturism a fost avariat si mai multe gospodarii au fost afectate.

„La Basarabasa au fost mai multe autoturisme luate de viitura. (…) Primele centralizari arata ca torentul a intrat in 120 de curti si beciuri si a luat mai multe autoturisme. 46 de pompieri ai Detasamentelor Deva si Hunedoara si ai Statiei Brad actioneaza cu doua motopompe de mare capacitate si sase motopompe transportabile pentru evacuarea apei din beciuri si curti. In operatiuni sunt implicati si 16 jandarmi. A fost vorba despre o inundatie generata de o scurgere masiva pe versanti, care s-a retras in totalitate din zona afectata”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara.
O femeie de 70 de ani, din satul Basarabasa, comuna Vata de Jos, a murit, dupa ce a fost luata de o viitura, in timp ce se afla in curtea casei, incercand sa isi adaposteasca animalele.


vata jos hunedoara puhoaie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005901 (s)