News Flash:

Detinutul condamnat pentru furt, care a parasit un punct de lucru din Oradea, a fost capturat

26 Septembrie 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
detinut capturat
Detinutul de la Penitenciarul Oradea, condamnat pentru furt, care a parasit vineri un punct de lucru exterior din Oradea, a fost capturat sambata dimineata, la ora 07,15, in zona Piata Mare din localitatea Oradea, de o echipa operativa formata din personal al penitenciarului. 
Potrivit unui comunicat de presa remis sambata AGERPRES de purtatorul de cuvant al Penitenciarului Oradea, Adina Claudia Birda, detinutul Balla Miklos, in varsta de 24 de ani, condamnat definitiv la 1 an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat, fara antecedente penale, a parasit punctul de lucru in data de 23.09.2016, in jurul orei 06,30, unde desfasura activitati lucrative in exteriorul locului de detinere, fara a fi supravegheat. 
La actiunea de capturare si prindere a detinutului au participat si reprezentanti ai Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, ai Inspectoratului Judetean al Jandarmeriei Bihor si ai Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea. 
Penitenciarul a precizat vineri ca parasirea fara autorizare a punctului de lucru, aflat in exteriorul locului de detinere, este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu inchisoare de la sase luni la trei ani. 
De asemenea, conducerea Penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007579 (s)