News Flash:

Despre tipurile de folii auto

1 Noiembrie 2014
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Cand pornim in cautarea unor folii autoadezive, observam fara indoiala ca exista o sumedenie de asemenea materiale din care sa alegem - in functie de utilizarile precise. Asadar, exista in comert folii cutting plotter, folii de laminare, folii pentru imprimare clasica, folii pentru imprimare digitala,  folii reflectorizante, folii pentru aplicatii speciale si folii pentru colari si inscriptionari auto. Despre cele din urma vom vorbi in materialul de astazi. Gaseste folii auto profesionale la Pin.ro !
Contrar multor pareri, foliile auto nu sunt folosite doar pentru inscriptionari (litere, simboluri, logo-uri, imagini, cifre, etc) ci si pentru decoratiuni diverse. Datorita aplicarii rapide, efectului vizual sporit, ele sunt o optiune fiabila pentru tot mai multe companii, organizatii, dar si pentru persoane fizice. Sa aruncam o privire asupra multiplelor tipuri  de asemenea folii auto (pentru ca si acestea, la randul lor, se impart in mai multe categorii de  materiale):
folii de colare de tip premium cast, potrivita pentru inscriptionare auto - acest material autoadeziv are o suprafata lucioasa (dar si transparenta sau mata) si un grad ridicat de protectie impotriva razelor UV
folii autoadezive de tip premium wrapping cast  - acest subsegment se remarca prin stabilitatea dimensionala deosebita, maleabilitatea crescuta si adezivul repozitionabil. Gama Oracal se remarca printr-un total de 96 de culori (din care 15 culori metalice mate).
folii auto premium cast rapid air - fata de varianta standard, cu acelasi nume, acest tip de folie are o stabilitate dimensionala mai buna si faciliteaza o aplicare fara bule de aer
folii auto  stone guard - se remarca prin suprafata lucioasa, transparenta si compozitia care asigura o protectie aparte (a anumitor parti ale masinii) impotriva murdariei, a nisipului, pietrelor si zgarieturilor); este folosita asadar in special in partea din spate a autoturismelor. Se poate cumpara in variantele standard sau polimerice. 
folii auto cu adeziv repozitionabil, poliacrilic, potrivite pentru colarile integrale de masini (sau printuri de mari dimensiuni).
Asadar, pe piata exista o varietate de folii auto din care sa putem alege - oferta Oracal, a binecunoscutului producator Orafol Europe Gmbh este cea mai buna optiune, dupa cum s-a putut vedea si in randurile prezentarii de mai sus. Pentru mai multe informatii (legate de pret, caracteristici si aplicatii), date tehnice,  videouri de prezentare, tuturiale si  fise tehnice, acceseaza acum pagina de folii auto la Pin.ro !
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006707 (s)