News Flash:

Despre acest fruct banal se spune ca te poate scapa de vergeturi. Multe femei au incercat si spun ca efectul a fost cel asteptat

5 Iunie 2018
910 Vizualizari | 0 Comentarii
vergeturi

Multe persoane au vergeturi si apeleaza la tot felul de solutii si tratamente scumpe din farmacii. Acestea apar atat la femei, cat si la barbati, dupa o ingrasare sau slabire rapida, sau chiar dupa folosirea indelungata a unor medicamente. De asemenea, si femeile care au nascut recent au problema serioasa cu vergeturile.

Aceste semne inestetice apar pe piele atunci tesutul conectiv din derma se intinde mai mult decat permit limitele normale. Daca nu stii cum sa te vindeci mai repede de vergeturi, cu singuranta acest tratament simplu te va ajuta foarte mult.

Cum poti scapa de vergeturi cu ajutorul unei lamai:
Unul dintre cele mai eficiente remedii naturale impotriva acestor semne inestetice este sucul de lamaie. Acesta este bogat in vitamina C, acizi grasi si acid citric care ajuta la exfolierea celulelor moarte de piele. Mai mult, acesta stimuleaza vindecarea si eliminarea vergeturilor, conform girly.ro. Lamaile sunt acide, dar totusi acestea hidrateaza pielea si previn imbatranirea.

Cum trebuie sa procedezi:
Pur si simplu taie o lamaie in jumatate, dupa care freaca zona afectata cu ajutorul ei. Stoarce usor lamaia pentru a elibera sucul, apoi aplica-l folosind miscari circulare. Lasasucul de lamaie sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calda. Repeta procedeul de doua ori pe zi, timp de o luna.
Acest tratament poate fi imbunatatit, daca folosesti si castravete si ulei de masline. In scurt timp, pielea va deveni mai hidratata, mai luminoasa si vei scapa complet de vergeturi.

preluat de pe sanatatea


tratamente farmacii vergeturile lamai vergeturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006353 (s)