News Flash:

Descoperire UIMITOARE: Pe Terra a existat o civilizatie mult mai AVANSATA!

24 Noiembrie 2014
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Un artefact absolut senzational a fost descoperit in regiunea rusa Krasnodar. Este vorba de o piatra cu "microcip", veche de aproape 250 milioane de ani, relateaza presa rusa.

Greu de spus daca este adevarat sau o simpla "intoxicare" mediatica. Oricum, fotografiile publicate de mass-media vin sa sustina ipoteza cercetatorilor rusi.

In opinia lor, descoperirea demonstreaza fara nici o indoiala ca pe Terra a trait, cu mult inaintea noastra, o civilizatie mult mai avansata.
Presa rusa scrie ca piatra a fost gasita in vara acestui an, de un locuitor al orasului Labinsk, Viktor Morozov, iesit sa pescuiasca in raul Hodzi.

Om de buna credinta, barbatul a predat piatra cercetatorilor. Dupa mai multe luni de analize, a venit si verdictul: conform expertizelor stiintifice efectuate in cadrul sectiei de geologie a Universitatii din Novocerkask, piatra are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

Specialistii afirma, de asemenea, ca varsta pietrei, precum si "microcipul" gasit confirma teoria potrivit careia pe Terra a existat, candva, o civilizatie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic.

artefact krasnodar piatra microcip terra analize civilizatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004847 (s)