News Flash:

Descoperire surpriza a politistilor de frontiera la Vama Cenad

6 Ianuarie 2016
1536 Vizualizari | 1 Comentarii
cenad2 1
Politistii de frontiera de la Cenad au intrerupt calatoria unui barbat de 67 de ani, care incerca sa iasa din tara la volanul unui Opel Astra, furat din Franta in urma cu cateva luni.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera sustin ca soferul, Mihai I., de 67 de ani, din Timis, a incercat sa iasa din tara luni seara, pe la Cenad, la volanul unui Opel Astra inmatriculat in Franta.
„In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca fiind furat, alerta introdusa de autoritatile din Franta, in data de 30.11.2015. Persoana in cauza a declarat faptul ca autoturismul a fost achizitionat de fiica sa, in urma cu 15 zile, de la un cetatean roman, cu suma de 2.000 euro si nu avea cunostinta despre problemele semnalate”, au transmis reprezentantii ITPF Timisoara, scrie tion.ro.
Barbatul va fi acum cercetat pentru furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat si dus la sediul Politiei de Frontiera Sannicolau Mare pana la finalizarea cercetarilor.

cenad opel astra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005870 (s)