News Flash:

DESCOPERIRE SOCANTA! Unde au gasit politistii cadavrul unei doctorite din Targu Mures

18 Decembrie 2016
1198 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
Un tanar a fost retinut in cazul rapirii si uciderii unei doctorite din Targu Mures care era cautata de cateva zile si al carei cadavru a fost gasit in locuinta celui cercetat, in urma unei perchezitii.


Femeia, in varsta de 32 de ani, a fost data disparuta de familie in urma cu cateva zile. Politistii au inceput o actiune de cautare si totodata s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, potrivit unui comunicat al Politiei Mures.


"In urma activitatilor specifice efectuate, politistii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, fiind deschis un dosar penal", se arata in comunicat.


Vineri, anchetatorii l-au identificat pe principalul suspect, un tanar de 27 de ani din comuna mureseana Corunca, si l-au retinut pentru 24 de ore.


"Principalul suspect in dosar a fost identificat de politisti in cursul zilei de ieri (vineri n.r.), in persoana unui tanar de 27 de ani, din comuna Corunca, judetul Mures, fata de care politistii au dispus masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore", potrivit comunicatului Politiei.


Procurorii au cerut apoi ca locuinta suspectului sa fie verificata. Acolo a fost gasit cadavrul femeii disparute.

"Ulterior, in baza solicitarii de catre procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, instanta a admis efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta tanarului retinut. In urma efectuarii perchezitiei, politistii au identificat cadavrul unei femei, care urmeaza a fi supus autopsiei in cadrul Institutului de Medicina Legala", se mai arata in comunicat.

Dosarul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Mures, care face cercetari pentru omor.


Potrivit presei locale, doctorita Orsolya Benedek, in varsta de 32 de ani, a disparut duminica, 11 decembrie, ultima data fiind vazuta in parcarea unui supermarket. Camerele de supraveghere ar fi surprins momentul in care femeia urca intr-o duba.


Orsolya Benedek a lucrat la Spitalul de Urgenta din Targu Mures si era lector al Facultatii de Medicina si Farmacie, la disciplina de Anestezie si Terapie Intensiva.

dosar penal omor orsolya benedek
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005402 (s)