News Flash:

Descoperire socanta facuta de politistii de frontiera din Timis

3 Aprilie 2015
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Un copil de sase ani a fost gasit de politistii de frontiera din Timis in masina bunicilor sai, ascuns sub mai multe haine, bunicul spunandu-le anchetatorilor ca a vrut sa scoata copilul din tara, dar nu avea procura notariala de la parintii sai.
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, politistii de frontiera au descoperit, in noaptea de miercuri spre joi, un copil ascuns sub mai multe haine, in masina bunicului sau.
”La verificarile de frontiera, soferul, Emil I. de 46 de ani din judetul Mehedinti, a prezentat pentru control doua documente de calatorie valabile pentru el si sotia sa care se aflau in masina. In urma controlului fizic al autoturismului, politistii de frontiera au descoperit, ascuns pe podeaua autoturismului si acoperit cu imbracaminte, un baiat”, se arata in comunicat.
Dupa ce copilul a fost descoperit, soferul a prezentat pentru acesta un pasaport biometric romanesc pe numele I. P., in varsta de sase ani, nascut in Italia si cu domiciliul in judetul Mehedinti.
In urma verificarilor facute de politistii de frontiera a rezultat ca baiatul era nepotul celor doi, dar bunicii nu aveau o procura notariala de la parinti pentru a-l scoate din tara, motiv pentru care l-au ascuns, sperand ca nu va fi descoperit.
Politistii de frontiera il cerceteaza pe bunicul copilului pentru participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat. Mediafax.ro

timis judetul mehedinti mehedinti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006702 (s)