News Flash:

Descoperire macabra in Vaslui: Batrana gasita intr-o balta de sange, intr-un apartament incendiat

30 Octombrie 2015
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie
O batrana de 89 de ani, sotia unui fost ginecolog, a fost gasita moarta, vineri, in apartamentul sau din Negresti (Vaslui), dupa ce locuinta a luat foc si o vecina a sunat la 112, echipele de interventie constatand ca victima era injunghiata, asa incat anchetatorii iau in calcul ipoteza unei crime.
Potrivit primelor informatii furnizate de catre politistii vasluieni, trupul femeii a fost descoperit intr-o balta de sange de catre pompierii care au intervenit la stingerea flacarilor care cuprinsesera garsoniera in care locuia femeia, fara ca victima sa prezinte urme de arsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ulterior, echipajele de interventie au constatat ca pe corpul femeii erau urme de injunghiere, motiv pentru care politistii au declansat o ancheta in acest caz.
"Incendiul a fost anuntat de catre o vecina de-a victimei la numarul de urgenta 112. In interiorul locuintei, a fost gasita moarta proprietara, care prezenta urme de violenta pe suprafata corpului. In consecinta, se fac cercetari sub coordonarea unui procuror criminalist pentru a se stabili conditiile in care s-a produs decesul femeii”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.
In urma primelor cercetari, politistii au constatat ca singura camera de supraveghere din zona lipseste, iar pe imaginile surprinse de aceasta prin sistemul de supraveghere implementat in oras de Primaria Negresti se observa cum respectiva camera a fost smulsa de catre un barbat in cursul noptii de joi spre vineri. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006508 (s)