News Flash:

Descoperire fascinanta! Zidul subacvatic, care imparte Terra in doua, a fost descoperit cu ajutorul satelitului

18 Mai 2018
1511 Vizualizari | 0 Comentarii
zid

O noua descoperire fascinanta ridica numeroase intrebari cu privire la istoria indepartata a planetei noastre si cu privire la cei care au locuit-o in vremuri demult apuse.

Este vorba despre un zid imens, care traverseaza intreb Oceanul Atlantic, de la Polul Nord la Polul Sud.

Aceasta descoperire a fost realizata cu ajutorul programului Google Earth si este de-a dreptul fascinanta. Bineinteles ca numeroase semne de intrebare s-au nascut odata ce descoperirea a fost realizata.

Cine a construit acest zid si cu ce scop? Nu se poate raspunde cu exactitate la aceasta intrebare, dar este cert ca acest zid nu poate fi o formatiune naturala. In acest fel, cineva l-a construit cu un motiv bine definit.

Chiar daca cartile de istorie cuprind doar o mica parte a istoriei planetei, odata ce semenea descoperiri fabuloase se realizeaza, putem sa ne dam seama ca planeta noastra a avut viata inteligenta inca de la inceputuri.

Acest zid subacvatic genereaza doua teorii. Fie a fost ridicat pentru a imparti Terra in doua, sau pentru a marca o granita extrem de fina, care putea fi vazuta din spatiu.

Imaginile surprinde cu ajutorul Google Earth sunt graitoare. Zidul subacvatic este de dimensiuni extrem de mari, daca el se observa atat de bine din satelit. Intrebarea este de ce nu a fost vazut pana acum? Este posibil ca agentiile specializate sa cunoasca acest aspect, dar nu l-au facut public niciodata pana acum pentru a nu crea intrebari inutile in randul oamenilor.

Lumea oceanelor este una misterioasa, inca nedescoperita pe deplin, care ascunde orase pierdute, piramide misterioase si mai nou un zid megalitic, care imparte planeta in doua. Aceasta lume nu trebuie deloc ignorata pentru ca ea, probabil, ascunde cea mai mare parte din adevarata istorie a Terrei, asa cum nu ne-am imaginat-o niciodata.
Oare de ce NASA prefera sa exploreze spatiul, cand oceanul planetar prezinta atat de multe secrete si lucruri fascinante cu privire la istoria planetei?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004724 (s)