News Flash:

Descinderi ale procurorilor DIICOT la persoane care detin ilegal arme de foc

6 Iunie 2015
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
descinderi politie1
Politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu procurorii DIICOT, au realizat o serie de perchezitii, joi seara, la persoane banuite ca ar detine arme in mod ilegal. In urma descinderilor, oamenii legii au confiscate sase arme si zeci de cartuse letale.
Politistii si procurorii DIICOT au realizat perchezitii la cinci adrese pe raza judetului Timis, la persoane banuite d nerespectarea regimului armelor si munitiilor. In urma actiunilor, ei au confiscat sase arme si 33 de cartuse letale, detinute ilegal.
„Totodata,  au  fost  puse  in  executare 5 mandate  de  aducere, persoanele identificate fiind conduse pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara. Pe numele celor in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinerea sau portul fara drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizarii”, transmit reprezentantii IPJ Timis.
Una dintre cele cinci persoane audiate, un tanar de 26 de ani, a fost oprit in trafic, joi seara, de politistii de la Sectia 4 Timisoara, la iesire din oras, spre Sacalaz. Atunci, oamenii legii au descoperit o arma semiautomata pe bancheta a autoturismului pe care tanarul il conducea, scrie tion.ro.
In urma verificarilor, oamenii legii au descoperit ca arma nu este inregistrata, iar soferul, de 26 de ani, nu figureaza in baza de date ca fiind detinator de arma.

procurorii diicot ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006483 (s)