News Flash:

Descinderi ale politistilor de la Crima Organizata la locuintele unor hackeri

20 Aprilie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Politistii de la Crima Organizata au descins in locuintele lor dupa ce au primit reclamatii ca suspectii ar fi accesat ilegal baza de date a unui site de comert online.
Oamenii legii au descins in doua locatii in care locuiesc suspectii. Cei doi barbati sunt banuiti de infractiuni informatice si au fost condusi la audieri.
„Din cercetari a reiesit ca, in perioada ianuarie-februarie a.c., cei in cauza ar fi accesat ilegal site-ul unei firme de vanzari online, iar ulterior ar fi marit valoarea cuponului de reducere si ar fi plasat mai multe comenzi cu valoare de plata 0 lei. Dupa cateva zile, cei doi s-ar fi deplasat la sediul firmei, manifestandu-si nemultumirea cu privire la faptul ca produsele comandate nu au fost livrate. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat un hard disk si doua telefoane mobile, care vor fi supuse perchezitiei informatice. Totodata, politistii au pus in aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri”, transmit oamenii legii, scrie tion.ro.

oamenii legii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005054 (s)