News Flash:

Deputatul Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti

26 Octombrie 2016
981 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita3
Deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal in dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania, in 2012, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiesti.
Surse apropiate anchetei au declarat ca acesta a fost citat pentru indeplinirea unor acte procedurale, procurorii urmand sa ii comunice instituirea masurii asiguratorii asupra unor bunuri.
La intrarea in sediul DNA, Ghita a spus raspunzand unei intrebari ca exista posibilitatea ca procurorii sa instituie sechestru asupra bunurilor sale in acest dosar, criticand totodata procedura pe care anchetatorii o aplica la instituirea acestei masuri. 
"Una, doua, ca sa avem ce sa raportam la bilant si sa ne dam mari, punem sechestre (...) noroc ca nu locuieste domnul Blair in Romania ca i-ar pune si lui inca 200.000 si la sfarsit ar raporta ca au sechestrat un milion", a afirmat Ghita.
Totodata, el s-a aratat nemultumit ca in dosarele DNA faptele si sumele nu ar fi individualizate.
"Li se pun niste sechestre astronomice, constituite din adunarea unor sume care se gasesc in dosar. E momentul sa le spunem ca atunci cand fac un dosar nu trebuie sa se si faca de ras. Sa puna sechestru proportional cu fapta si repartizand suma tuturor celor care, intr-un fel sau altul, au participat in dosar", a sustinut Sebastian Ghita.
Anterior, anchetatorii au instituit sechestru pe un imobil apartinand fostului premier Victor Ponta, urmarit penal in acelasi dosar.
DNA sustine ca Ponta, in calitate de presedinte al PSD, si-a folosit autoritatea pentru ca Sebastian Ghita sa fie desemnat drept candidat intr-un colegiu electoral in care formatiunea sa sa aiba certitudinea ca va obtine mandatul pentru care se candida.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006370 (s)