News Flash:

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa, bruscat si huiduit de protestarii din fata Parlamentului. Agresorul, ridicat de jandarmi

21 Iunie 2018
895 Vizualizari | 0 Comentarii
bacalbasa

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost bruscat si huiduit, miercuri, de catre protestarii care se aflau in fata Palatului Parlamentului, acesta avand nevoie de protectia jandarmilor prezenti la manifestare, pentru a traversa in siguranta parcul Izvor.
Protestarii care se aflau, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbasa in timp ce iesea din institutie si l-au huiduit. De asemenea, acestia l-au bruscat si i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbasa a avut nevoie de protectia jandarmilor, pentru a putea traversa in siguranta parcul Izvor si pentru a ajunge la statia de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi catre duba acestora, pentru a fi dus la politie.

„Nu scapati!”, ”Comunistule!”, „Hotii!”, sunt doar cateva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbasa.


Cateva zeci de persoane se afla, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, pentru a-si exprima nemultumirea fata de recentele modificari ale codurilor penale deoarece, spun acestia, prioritatile alesilor nu sunt domeniile sanatatea sau educatia, ci „salvarea lor din fata acuzatiilor penale”.


palatului parlamentului bacalbasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005583 (s)