News Flash:

Deputatul PSD Miron Mitrea a demisionat din Parlament

3 Februarie 2015
1883 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul PSD Miron Mitrea a demisionat, luni, din Parlament, plenul Camerei Deputatilor luand act de demisia acestuia.
Presedintele Camerei Valeriu Zgonea a citit in plen demisia lui Miron Mitrea incepand cu data de 2 februarie.
Miron Mitrea le-a spus, in plen, parlamentarilor, dupa anuntul demisiei sale din functia de deputat, ca a fost o onoare pentru el sa activeze mai mult de 18 ani in Parlament si le-a multumit pentru colegialitate, urandu-le sanatate si un an bun.
"A fost pentru mine o onoare ca mai mult de 18 ani sa activez in Parlament si a fost o mare placere si bucurie sa lucrez cu dumneavoastra, dar si cu multi alti colegi care, din pacate, astazi nu mai sunt cu noi. Vreu sa va multumesc pentru colegialitatea pe care mi-ati aratat-o si va urez multa sanatate si sa aveti un an bun", a spus Mitrea, care a fost primit cu aplauze.
Camera urmeaza sa voteze un proiect de hotarare de vacantare a locului de deputat a lui Miron Mitrea.
In 14 decembrie Miron Mitrea a confirmat demisia din PSD si din Parlament, anuntata in sedinta Comitetului Executiv al PSD, refuzand sa mentioneze explicit care sunt motivele gestului sau de a se retrage din politica.
"Intrarea si iesirea din politica sunt chestiuni personale. Deci am decis ca ma retrag din politica si sigur, nu pot sa raman in partid sau in Parlament", a spus atunci Miron Mitrea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008340 (s)