News Flash:

Deputatul PSD Ion Ochi, pus sub control judiciar

30 Aprilie 2015
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
ion ochi
Deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov ar fi aprobat contracte cu dedicatie, a fost pus sub control judiciar de DNA, el spunand ca i se pare ”o masura fireasca”.
Deputatul Ion Ochi a venit, joi, in jurul orei 11.00, la sediul DNA Brasov, insotit de doi avocati, iar dupa o jumatate de ora a iesit, el declarand jurnalistilor ca procurorii au dispus controlul judiciar in cazul sau, transmite corespondentul MEDIAFAX.
”S-a dispus controlul judiciar. Mi se pare o masura fireasca pe care o au si alti coinculpati in acest dosar. Voi respecta ceea ce s-a dispus si ma voi prezenta si la Politie, iar acolo mi se va aduce la cunostinta ce masuri mi se impun. Deocamdata nu stiu. Am niste restrictii de a lua legatura cu anumite persoane din dosar si le voi respecta“, a declarat Ion Ochi.
Deputatul a mai spus ca va veni in continaure in Parlament, deoarece nu are nicio restrictie in acest sens.
”O sa ma duc in continaure la Parlament, pentru ca nu am lipsit niciodata si pentru ca le-am promis colegilor mei ca nu voi lipsi pana la finalul mandatului“, a precizat Ion Ochi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006520 (s)