News Flash:

Deputatul "mitraliera" n-a mai rezistat! DECIZIE DE ULTIMA ORA luata de Radulescu

20 Martie 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
radulescu catalin
Catalin Radulescu decis sa se autosuspende din PSD si sa plece in concediu pentru ca a fost afectat de scandalul mediatic. Chiar si asa, social-democratii vor sa faca o sedinta in care sa discute cazul sau, dupa ce s-au delimitat de declaratiile facute de Catalin Radulescu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut chiar demisia, insa deputatul nu a facut-o pana acum.

Intre timp, insa, Catalin Radulescu, a fost audiat vineri la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de tulburarea linistii publice. Potrivit Biroului de presa al Parchetului General, audierea lui Radulescu a avut loc saptamana trecuta, el fiind chemat ca martor in dosarul deschis in rem cu privire la savarsirea infractiunii de tulburare a linistii si ordinii publice, informeaza antena3.ro. Parchetul General s-a sesizat din oficiu in acest caz dupa ce Catalin Radulescu, deputat PSD de Arges, a declarat intr-un interviu pentru "Adevarul": "Pentru ce mai se duc oamenii in Piata Victoriei acum si pentru ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile de apa, daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam in maidan, un loc in maidan, hai sa facem cum se intampla in Franta, in America, peste tot. Noi am facut, am cerut autorizare, sa ceara si ei autorizare". 

Ulterior, politistii argeseni au anulat permisul de port-arma al deputatului Catalin Radulescu, dupa ce au verificat, la locuinta acestuia, modul in care sunt detinute armele si au constatat ca parlamentarul pastra fara piedica mitraliera AKM pentru care nu avea dreptul de a detine munitie si au descoperit si munitie care nu se potriveste armei de vanatoare pe care Radulescu o detinea legal.

Dragnea: „Nu putem sa ne prefacem ca declaratiile dumnealui au fost niste glume”

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este „foarte putin probabil” ca deputatul Catalin Radulescu sa mai ramana in PSD, in conditiile in care afirmatiile sale privind protestatarii sunt „de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care el le va propune colegilor sanctiunea maxima.
Nu putem sa ne prefacem ca declaratiile dumnealui au fost niste glume sau ca nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, intr-un termen rezonabil o sa avem o intalnire, nu o sa facem un Comitet executiv doar pentru acest caz, dar, din punctul meu de vedere, este foarte putin probabil ca Catalin Radulescu sa mai ramana cu noi cel putin pentru o perioada”, a afirmat Liviu Dragnea, intrebat despre situatia lui Catalin Radulescu in urma afirmatiilor pe care acesta le-a lansat la adresa protestatarilor.

catalin radulescu psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004703 (s)