News Flash:

Deputatul Marko Attila a DEMISIONAT din Parlament

1 Aprilie 2015
1292 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament, inainte ca plenul Camerei Deputatilor sa dezbata cea de a doua cerere privind incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive. Demisia a fost depusa la Biroul Permanent al Camerei si urmeaza sa fie prezentata in plen, potrivit unor surse parlamentare.
Marko Attila, in cazul caruia Camera Deputatilor a amanat, miercuri, discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive, scrie, pe Facebook, ca a fost cea mai grea decizie a vietii sale sa demisioneze din functia de deputat.
”Azi am demisionat din functia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa ma retrag de bunavoie si nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat intreaga viata”, a scris Marko Attila, miercuri dupa-amiaza, pe pagina sa de Facebook.
Camera Deputatilor a amanat, miercuri, cu o saptamana, discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original.

camerei deputatilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004577 (s)