News Flash:

Deputatii Partidului Regiunilor din Donetk le cer protestatarilor sa depuna armele

17 Aprilie 2014
792 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputaţii din cadrul Partidului Regiunilor din zona Doneţk le-au cerut concetăţenilor lor din să depună armele şi să părăsească clădirile administrative ocupate, relatează Interfax Ucraina, în pagina electronică. "Ne adresăm tututor concetăţenilor noştri din oraşele din regiunea Doneţk şi vă cerem să depuneţi armele; nu puneţi în pericol vieţilor unor cetăţeni paşnici; părăsiţi clădirile administrative ocupate", se poate citi în rezoluţia de urgenţă a congresului Partidului Regiunilor din Doneţk.

Textul rezoluţiei a fost citit de parlamentarul Mikola Levcenko. Acesta a declarat că blocarea activităţii agenţiilor executive va provoca haos şi va paraliza serviciile vitale pentru oraşele şi districtele din regiune.

Rezoluţia conţine şi prevederi privind necesitatea unei amnistii pentru protestatari. Manifestanţi proruşi şi grupări armate care nu poartă însemne dar care sunt bine organizate ocupă de aproximativ zece zile clădiri publice în aproximativ şase oraşe din estul rusofon al Ucrainei, amintind scenariul care s-a desfăşurat în Crimeea înainte de alipirea acestei peninsule ucrainene de la Marea Neagră la Rusia, în martie. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016371 (s)