News Flash:

Deputatii decid astazi daca incuviinteaza cererea DNA de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb

17 Octombrie 2017
832 Vizualizari | 0 Comentarii
Rovana Plumb
Plenul Camerei Deputatilor va decide, marti, daca incuviinteaza cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul fostului ministrul Rovana Plumb, vizata in dosarul Belina. Comisia juridica a decis respingerea cererii.
Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputatilor au decis, luni, cu 14 voturi ”impotriva” si noua ”pentru”, sa respinga cererea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva fostului ministru Rovana Plumb.
„Mi-am expus punctul de vedere. Am subliniat faptul in mod expres ca sunt nevinovata, referitor la acuzatia pe care o aduce DNA, de complicitate la abuz in servicu, spunand foarte clar si ferm ca niciodata nu am incalcat legea, in toata activitatea de ministru am tratat cu maxima responsabilitate si am actionat cu buna credinta. Niciodata nu am avut cu vreo persoana vreo intelegere ilicita sau nu am ajutat sau sprijinit in premise nelegale vreo persoana”, a spus Plumb, la iesirea de la audieri.
DNA a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice la data faptei, in legatura cu savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, in dosarul care o vizeaza si pe vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegala a unei parti din Insula Belina si Bratul Pavel in administrarea Consiliului Judetean Teleorman.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)