News Flash:

Deputat din opozitie: Guvernul e o catastrofa atat de mare, incat am putea numi un uragan „Viorica Dancila”

9 Septembrie 2018
721 Vizualizari | 0 Comentarii
viorica dancila

Deputatul PNL Mara Mares a declarat sambata ca Guvernul e o catastrofa atat de mare, incat am putea sa numim un uragan "Viorica Dancila". Liderul Tineretului Liberal a precizat ca ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, este o "mini-Dancila", dupa balbaielile despre rectificarea bugetara.


"Guvernul actual este o catastrofa atat de mare, incat am putea sa numim un uragan "Viorica Dancila"! Pesta porcina ne-a adus in fata unui dezastru economic major pentru Romania, reprimarea violenta a protestelor de pe 10 august s-a mai vazut doar in Rusia lui Putin, si ne indreptam cu pasi rapizi spre un colaps economic", a afirmat presedintele TNL, Mara Mares, sambata la Scoala de vara a Tineretului National Liberal care se desfasoara in statiunea Saturn.

Tanara liberala a adaugat ca dezastrul pe care l-a produs actualul Guvern este prevazut la toate nivelurile, inclusiv la Ministerul Tineretului si al Sportului, numindu-l pe ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, o "mini-Dancila", dupa ce aceasta s-a balbait in timp ce prezenta rectificarea bugetara.

"Dezastrul este la toate nivelurile, inclusiv la ministerul Tineretului si Sportului. Ati auzit cumva de implementarea vreunei politici publice pentru tineri? Normal ca nu. Domna ministru Bran crede, de pilda, ca este bine ca sportivii din Romania sa aiba o diurna pentru masa de 25 de lei, argumentand ca ei oricum trebuie sa isi mentina silueta! Iar la bilantul de 6 luni al ministerului pe care il conduce am vazut de fapt, o mini-Dancila. Doamna ministru Bran se balbaia, facea greseli gramaticale flagrante si, in principiu, citea de pe foi. Incompetenta este cuvantul de ordine al acestui guvern", a adaugat Mara Mares.


Peste 800 de tineri participa la Scoala de Vara a TNL "Youth in Europe", care are loc in perioada 6-9 septembrie la statiunea Saturn.

Printre liderii PNL care au participat la Scoala de Vara s-au numarat presedintele partidului, Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, vicepresedintii Dan Vilceanu, Florin Roman, Virgil Popescu si Florin Citu sau europarlamentarul Siegfried Muresan.

Scoala de Vara organizata de TNL are un rol educativ, pe parcursul celor 4 zile ale evenimentului urmand sa fie organizate dezbateri pe teme europene, dar si 15 workshopuri, pe teme diverse, de la politici europene, administratie locala, finante si economie, sociologie, comunicare politica sau managementul unei campanii electorale. In acest sens, alocutiuni au fost sustinute de specialisti in domeniile lor de activitate din afara partidului. De asemenea, in cadrul Scolii de Vara a Tineretului National Liberal s-a organizat si concursul de idei in comunicare politica: "Tineri liberali pentru Europa".

Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)