News Flash:

DEMISII in Consiliul Local Timisoara!

17 Noiembrie 2015
1759 Vizualizari | 1 Comentarii
cl timisoara
Ciprian Jichici a scris pe Facebook ca demisioneaza din PNL si, implicit, din Consiliul Local Timisoara, anuntand ca nu mai crede in liderii partidului din care face parte si nici in persoanele pe care PNL le promoveaza. Jichici se afla la al doilea mandat de consilier local.
Radu Toanca a decis sa paraseasca lumea politica si sa se angajeze in Primaria Timisoara. A participat la un concurs pe un post in cadrul Compartimentului Parcul Copiilor, pentru a se putea transfera apoi pe functia de director la Club Sportiv Municipal Timisoara, infiintat de consiliul local pentru ca municipalitatea sa poata finanta in continuare echipele sportive ale orasului. Toanca si-a dat demisia si din PSD, motivand ca in lumea sportului nu este loc de dusmanii politice. El este unul dintre cei mai vechi consilieri locali din Timisoara, aflandu-se la al treilea mandat.
In locul lor vor ajunge un liberal si un social democrat. Pe lista USL depusa in 2012 la Biroul Electoral Judetean, pentru Consiliul Local Timisoara, dupa Daniel Idolu, care a intrat in CLT in locul lui Florica Birsasteanu, ales parlamentar la alegerile partiale din primavara, urmeaza Virgil Ciobanu, care a ajuns pe lista USL din partea PC. Ciobanu este functionar public, asa ca este incompatibil.
El ocupa, din decembrie 2012, functia de sef al Serviciului Control Sanatate Publica in cadrul Directiei de Sanatate Publica.
„Eu sunt functionar public, nu fac politica, nu am voie nici sa discut, nici sa fac politica in timpul serviciului”, ne-a declarat Virgil Ciobanu.
Dupa Virgil Ciobanu, pe lista este inscris Ioan Mateescu, om de afaceri in Timisoara si vicepresedinte al PSD Timisoara. Mateescu a fost si director al Agentiei teritoriale ARR Timis. Acesta nu este incompatibil si ne-a declarat ca va accepta sa intre in consiliul local, scrie tion.ro.
Dupa el este Iulius Juganaru, care de doar cateva zile ocupa functia de manager al Spitalului CFR din Timisoara. Nici Juganaru nu este incompatibil, dar acesta nu este sigur ca va accepta un mandat in Consiliul Local Timisoara. El a fost presedinte la TNL Timisoara si in prezent este membru in Comitetul Local Executiv PNL Timisoara.
Intrebat de Tion.ro daca va intra in consiliu, Iulius Juganaru a raspuns „in principiu, da. Nu este incompatibila functia mea”. Cel mai probabil Juganaru va fi, dupa Ioan Mateescu, urmatorul consilier local, mai ales ca pe lista urmeaza inca un om din PSD, avocata Luminita Tundrea.
Urmeaza acum ca PNL si PSD sa depuna solicitari pentru cei doi consilieri, iar acestia vor fi convocati pentru a depune juramantul, la sedinta CLT care va avea loc vineri.

ciprian jichici radu toanca municipal timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004464 (s)