News Flash:

DELICIOS! Cat de usor se prepara o prajitura cu branza si visine. Pofta buna!

21 Februarie 2017
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura buna2
Iata o super prajitura cu branza si visine
INGREDIENTE:
Pentru umplutura:
300 g branza dulce
1 ou
50 g zahar pudra
1/2 pliculet zahar vanilat
1 lingura rasa praf de budinca de vanilie
300 g visine fara samburi
Pentru aluat:
4 oua
180 g zahar pudra
1/2 pliculet zahar vanilat
100 ml ulei
100 ml apa
220 g faina
2 lingurite praf de copt
20 g cacao
unt pentru uns tava
Inainte pregatim umplutura:
intr-un castron mare amestecam branza dulce cu galbenusul, zaharul pudra, zaharul vanilat si praful de budinca de vanilie. La final incorporam albusul batut spuma.
Pregatirea aluatului: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu 60 g din zaharul pudra pana obtinem o spuma tare.
Peste galbenusuri adaugam zaharul pudra ramas (120 g) si zaharul vanilat. Batem cu mixerul pana cand amestecul este fin. Incepem sa adaugam treptat apa si uleiul si mixam mai departe. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt (nu am avut in casa, deci nu l-am adaugat) si cacaua. Amestecam bine si incepem sa adaugam in cantitati mici albusurile batute spuma. Incalzim cuptorul la 175°C. Aluatul il intindem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Peste aluat adaugam cu lingurita din loc in loc, sau cu posul sub forma de grilaj cum am facut eu, umplutura de branza dulce. Pe toata suprafata prajiturii presaram visinele.
Coacem prajitura in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca si servim. POFTA BUNA!

oua zahar pudra faina galbenusuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004721 (s)