News Flash:

DECLARATII SOCANTE ale unui director CNADNR demis: "Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat"

14 August 2015
585 Vizualizari | 0 Comentarii
cnadnr
Unii directori din Compania de Drumuri si Autostrazi au case mai mari decat palatul Versailles, desi au lucrat toata viata la stat, si au semnat contracte a caror valoare a crescut de zece ori, bazate pe „caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme”, potrivit unui director suspendat din companie.
”Daca se ia spaga in CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decat Versailles-ul si au lucrat toata viata lor la stat. Mai e o problema, au gestionat contracte care si-au marit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe niste caiete de sarcini doar la anumite firme, adica erau facute caiete de sarcini manusa, pentru anumite firme”, a declarat intr-un interviu pentru gandul Alin Goga, directorul suspendat de CNADNR dupa ce a vorbit despre ilegalitatile din companie.
Goga este director adjunct de investitii al Regionalei din Craiova a CNADNR si in trecut director juridic in structura centrala.
CNADNR a anuntat marti ca Goga va fi suspendat ca urmare a unei aparitii intr-o emisiune TV in care a reclamat neregulile din institutie. CNADNR si-a motivat sanctiunea prin faptul ca Goga „a furnizat informatii in legatura cu activitatea companiei fara a fi imputernicit sau fara a avea mandat de la conducerea CNADNR”.
In interviul acordat gandul Alin Goga detaliaza neregulile din companie, sustinand ca seful acesteia, Narcis Neaga, este „mai puternic decat un ministru”. Mediafax.ro

cnadnr alin goga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041937 (s)