News Flash:

Declaratia lui PONTA in legatura cu dosarul de la DNA

6 Septembrie 2016
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern 1
Fostul premier Victor Ponta a fost citat la DNA Ploiesti, intr-un nou dosar penal. Acesta este suspectat de fapte de coruptie, dupa ce ar fi primit foloase necuvenite pentru a-l spijini pe Sebastian Ghita sa candideze la alegerile din 2012. Banii oferiti de Ghita in schimbul candidaturii ar fi fost folositi pentru organizarea vizitei fostului premier britanic Tony Blair in Romania. Pe reteaua de socializare, facebook, Victor Ponta a oferit o declaratie, de mentionat este faptul ca fostul premier nu are voie sa paraseasca tara sau sa apara la televizor.
"Aceasta este o informatie "pe surse" neadevarata - nu m-a acuzat nimeni ca am primit 220.000 ( sau orice alta suma de bani)! Decizia procurorilor a fost urmatoarea "sa nu fac declaratii in mass media referitoare la obiectul cauzei sau aprecieri la adresa procurorilor care instrumenteaza cauza, la celelalte persoane cercetate in cauza, precum si la martorii audiati" - Aceasta masura o voi contesta maine in fata judecatorilor de la ICCJ!

Dupa decizia ICCJ voi putea sa imi expun punctul de vedere si sa imi demonstrez nevinovatia!" a declarat Ponta pe Facebook.

victor ponta dna ploiesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006684 (s)