News Flash:

Decizie socanta luata de fostul sot al Ilenei Ciuculete dupa moartea artistei

16 Martie 2017
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete3 1
Fostul sot al artistei Ileana Ciuculete a luat o decizie radicala. Acesta nu va participa la inmormantarea femeii, desi si-ar dori.
Fostul sot a declarat ca este distrus de vestea ca vedeta s-a stins din viata, dar are mari retineri privind participarea la inmormantare.
Regretele lui Valeriu Sfetcu
Valeriu Sfetcu a vorbit cu mare durere in suflet despre cea care i-a fost nevasta. Din cauza relatiei complicate pe care o are cu actualul sot, in sensul ca nu isi vorbesc, a decis sa nu plece la inmormantare.
„Din punctul meu de vedere nu ar fi niciun fel de problema, probabil alte imprejurari sa ma impiedice sa vin. Stiti la ce ma refer. Stiti ca lucrurile cam de acolo au pornit si nu ne-am inteles si ar fi de dorit sa evit acest impact. Pentru baieti, sincer sa fiu, as face acest gest. Acum depinde si de imprejurarile care sunt acolo acum”, a declarat Valeriu Sfetcu pentru Antena Stars.
Cantaretul Valeriu Sfetcu are multe regrete si isi aminteste cu mare drag de perioada traita alaturi de Ileana. „Deci cele mai frumoase succese le-am avut impreuna, la Orchestra din Turnu Severin, dupa care a urmat o perioada, nu ne-am mai inteles si fiecare a mers pe drumul lui.
Era o femeie plina de vioiciune, vesela, o colega buna, un artist bun, ce sa va mai spun mai mult? Mai mult nu pot pentru ca nu e nici momentul potrivit, sunt si eu in starea aceasta care ma socheaza in primul rand pentru starea baietilor mei si in general a familiei”, a mai marturisit artistul.

fostul sot ileana ciuculete valeriu sfetcu imprejurari impiedice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006960 (s)