News Flash:

DECIZIE RADICALA luata de Brigitte Sfat. Ce mesaj ultimativ a avut pentru Ilie Nastase

3 Februarie 2017
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
briggita
Brigitte Sfat a luat o decizie radicala cu privire la sotul ei. Bruneta mai are doar cateva zile pana implineste 40 de ani, motiv pentru care a decis sa faca ceva cu viata ei.

Partenera lui Ilie Nastase afirma ca vrea sa devina mai credincioasa, dar afaceristul nu o lasa. Asa ca e hotarata sa una piciorul in prag.

„Cred ca viata este asa cum ne-o dorim. Vreau sa traiesc pentru mine. De-a lungul a celor aproape 7 ani de relatie cu sotul meu multe lucruri care mi-au placut, nu le-am facut. Nu am dat curs lor, pentru ca nu ii placeau sotului meu. Am facut o mare greseala. Eu am facut Revelionul la Poiana Brasov si acolo la un moment dat a fost un program de Taraf si mie mi-a placut si am dansat, lucru care l-a deranjat. Nu ma intereseaza. M-a luat cu toate cele bune si cele rele. El nu este foarte credincios. Eu il iubesc pe Dumnezeu. Eu ascult in masina muzica bisericeasca. El nu ma lasa. Foarte multe lucruri pe care eu le-as face si nu le faceam pentru el. Daca ma accepta bine, daca nu asta este, la revedere!”, a spus Brigitte Sfat la Antena Stars.

brigitte sfat bruneta ilie nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006340 (s)