News Flash:

Decizie incredibila luata de Vanghelie!

28 August 2015
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
vanghelie
Primarul suspendat Marian Vanghelie, care tot asteapta in aceste zile sa devina tata (iubita lui Oana Mizil sustinand ca va naste pana la sfarsitul lunii o fetita) se autodenunta chiar din arestul la domiciliu.

Acesta povesteste intr-un interviu cum si-a facut averea la negru, pe vremea cand nu exista Garda Financiara si venea acasa cu ‘doi saci de bani in fiecare zi’.


„Pai, la noi, in Romania, suna ciudat sa spui dom’ne, am inceput cu un chiosc … 

N-am inceput cu un chiosc, am inceput cu mai multe chioscuri si cu magazine, dar am facut bani in paralel si din putina productie pentru ca lucrasem in cooperatie, am facut bani si din actul comercial pentru ca nu exista Garda Financiara, nu exista nimic, totul era la negru, trebuie sa spunem lucrurile exact asa cum au fost.

Si se vindea, veneam acasa cu cate doi saci de bani pe zi de la toate magazinele, luam masini din targ de la Ghencea si le vindeam, nici macar factura nu apucai sa faci, faceai chitanta de mana, tu vindeai saptamana viitoare la altul, intelegeti, il puneai sa faca actele direct cu proprietarul si faceai o chitanta de mana”, a declarat Vanghelie.

interviu averea garda financiara bani ghencea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006959 (s)