News Flash:

Decizie incredibila luata de Igor Dodon. Are legatura cu Romania

10 Ianuarie 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
igor dodon2
Presedintele R.Moldova s-a declarat deranjat de declaratiile ambasadorului moldovean la Bucuresti, care a sustinut ca decretul de retragere a cetateniei lui Basescu ar putea fi declarat neconstitutional, spunand ca va cere revocarea si inlocuirea acestuia cu cineva care intelege mai bine interesele tarii.
Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat surprinderea vizavi de declaratiile ambasadorului moldovean la Bucuresti, care a sustinut ca nu crede ca decretul privind retragerea cetateniei lui Traian Basescu poate influenta foarte mult relatiile intense dintre Romania si tara sa si ca, potrivit expertilor in domeniu, documentul ar putea fi declarat neconstitutional, relateaza Unimedia.
"Sunt surprins ca descopar ca unii ambasadori au devenit avocati ai unor politicieni din tara de resedinta si au cam uitat carui stat servesc. E si mai grav cind acestia fac comentarii politice in raport cu autoritatile statului care i-a trimis in misiune.
Aceasta vorbeste fie despre calificarea proasta profesionala a respectivului ambasador, fie despre angajamentele lui politice in detrimentul propriului stat si a conducerii acestuia. Anume in asa mod pot fi etichetate declaratiile ambasadorului moldovean la Bucuresti, care si-a permis comentarii impertinente si incompatibile cu statutul sau de Ambasador", a scris Igor Dodon pe Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008759 (s)