News Flash:

Decizie fara precedent luata de Ryanair

14 Ianuarie 2016
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ryanair2
Rynanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, investeste 100 milioane de euro in deschiderea unei baze pe Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia”, ce va fi operationala incepand cu 1 noiembrie, si va opera zboruri din Timisoara spre Bucuresti, Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, conform unui comunicat al companiei.
Zborurile spre Bucuresti vor avea o frecventa de doua zboruri pe zi. Astfel, Ryanar va deschide prima baza din Romania si va intra in acelasi timp si pe cursele interne, un segment unde pana anul trecut compania de stat Tarom a detinut monopolul. Anul trecut, compania romaneasca Blue Air a reintrat pe segmentul curselor interne, lansand zboruri pe ruta Bucuresti-Iasi.
„Anuntam deschiderea primei noastre baze romanesti pe Aeroportul International Timisoara, incepand cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeste 100 de milioane de dolari in regiunea Banat. Anuntam deschiderea rutei Timisoara – Bucuresti cu o frecventa de doua zboruri pe zi, dar si a altor 6 rute internationale catre Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted si Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienti intr-un an, respectiv vor sustine 430 de locuri de munca, conectate activitatilor aeroportului”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer al Ryanair.
Noua ruta Timisoara – Bucuresti va fi disponibila in curand pentru rezervari, a precizat executivul
Cu aceasta ocazie, compania aeriana scoate la vanzare peste 100.000 de locuri, la tarife incepand de la 19.99 euro pentru calatorii in noiembrie si decembrie, si rezervari pana la miezul noptii, marti, 19 Ianuarie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006431 (s)