News Flash:

Decizie de ultima ora luata de Primaria Timisoara! Ce se va intampla la Pasajul Jiul

7 Decembrie 2016
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2
Tinand cont de lucrarile care au loc la Pasajul Jiul, in Timisoara s-au schimbat unele reguli in circulatia masinilor care tranziteaza zona. Este vorba, mai precis, despre virajul la stanga de pe strada 16 Decembrie. Acesta se va face de acum incolo de pe doua benzi, a aparut una suplimentara fata de cea existenta.
Este vorba de intersectia de la Catedrala Mitropolitana. Cei care vin dinspre Sinaia sau Iosefin pot vira la stanga spre Spitalul de Copii de pe doua benzi, una fiind pe linia de tramvai.
Conform reprezentantilor Directiei Tehnice din Primaria Timisoara, de acum incolo virajul la stanga de pe str. 16 Decembrie 1989 pe Bv. Regele Ferdinand (sensul de mers spre Spitalul de copii ,,Louis Turcanu”) se efectueaza de pe doua benzi de circulatie, astfel: o banda de virare la stanga, cea existenta; a doua banda, cea suplimentara, unde virajul se efectueaza de pe liniile de tramvai, scrie tion.ro.
Reglementarile rutiere sunt temporare, respectiv pana la finalizarea lucrarilor la Pasajul Jiul. Marcajele au fost realizate in culoare galbena.
„Masura a fost luata pentru descongestionarea traficului in zona respectiva”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

catedrala mitropolitana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005410 (s)