News Flash:

Decizie de ULTIMA ora luata de Dragnea

24 Ianuarie 2017
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Sorin Grindeanu i-au convocat marti, 24 ianuarie, pe ministrii la o discutie pe cateva teme urgente. Discutiile se desfasoara intr-un loc tinut secret, la ore diferite (din cauza programului diferit al ministrilor).

Temele discutate tin de proiectul de buget pe 2017, ordonantele de gratiere si modificare a Codului Penal si referendumul anuntat de presedintele Iohannis.
Luni seara, la RTV, Dragnea a declarat ca, marti, va participa in calitate de invitat la discutiile pe care premierul urmeaza sa le aiba cu ministrii pe proiectia bugetara pentru 2017, adaugand ca, atat el, cat si prim-ministrul sunt nemultumiti de propunerile regasite in proiectul Ministerului Finantelor Publice in cazul unor ordonatori principali de credit, printre care SRI si Administratia Prezidentiala.

In privinta ordonantelor de urgenta pentru gratiere si pentru modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, nu este exclus sa se decida adoptarea in sedinta de miercuri, 25 ianuarie, cand presedintele Iohannis se va afla inca la Strasbourg.

iohannis dragnea sri administratia prezidentiala strasbourg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006444 (s)