News Flash:

Decizie de ultima ora in razboiul dintre ALEXANDRA STAN si fostul ei impresar care a batut-o. S-a terminat!

25 Noiembrie 2016
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
alexandra stann
Alexandra Stan a pierdut razboiul cu fostul ei iubit si impresar, Marcel Stan, cel care a batut-o si a fost deja condamnat la inchisoare cu suspendare. De data aceasta, este vorba de bani, caci solista urmarea sa-si recupere mai multe sume din concerte, considerand ca i se cuveneau, dar fostul ei impresar a refuzat sa o plateasca.
Judecatorii si procurorii nu i-au dat dreptate Alexandrei Stan, apreciind ca Marcel Prodan nu a incalcat legea, din punct de vedere...financiar. Mai exact, in urma cu mai mult timp, cantareata a facut o plangere la procurorii constanteni, impotriva lui Marcel Prodan si a SC Maan Music Studio SRL Constanta, firma sub care opera studioul si agentia de impresariat. Cantareata l-a acuzat pe fostul ei iubit si impresar de infractiuni grave, respectiv inselaciune si evaziune fiscala. Anchetatorii au apreciat insa ca nu exista destule probe pentru a dovedi vinovatia lui Marcel Prodan asa ca au clasat dosarul. In aceasta situatie, Alexandra Stan si avocatul ei au atacat solutia procurorilor la Judecatoria Constanta. Magistratii nu i-au dat insa dreptate, astfel ca solista va fi nevoita, in urma deciziei definitive, sa achite si cheltuielile judiciare in valoare de 500 de lei.
„Din continutul plangerii se retine ca, pe fondul unor neintelegeri preexistente, partea vatamata a fost amenintata si lovita, in zilele de 14 si 15 iunie (2013, n.r. ), de catre faptuitor, pentru a o determina pe aceasta sa renunte la pretentiile materiale solicitate ca urmare a prestatiilor sale artistice si incasate de societatea al carei administrator acesta era” sustine avocatul cantaretei. Infractiunile cu violenta au fost instrumentate intr-un dosar separat, iar Marcel Prodan a fost condamnat deja la sapte luni de inchisoare cu suspendare.

alexandra stan razboiul impresar inchisoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005934 (s)