News Flash:

De unde va veni SFARSITUL omenirii? Ce specie ne va lua locul in viitor

2 Februarie 2018
909 Vizualizari | 0 Comentarii
omenire

Din cate se pare, acest moment se apropie cu pasi repezi, deoarece tehnologiile din domeniul modificarii genetice vor primi in curand aprobarile pentru a fi implementate

Se pare ca nici razboaiele, dar nici politicile globale sau gradul de saracie nu vor duce la disparitia umanitatii de pe Terra.

Posibilitatea ca acest lucru sa se intample ar fi cu totul alta, sustin cercetatorii americani, informeaza Descopera.

Conform unui studiu realizat de Seth Shostak, director al Institutului pentru Cercetarea Inteligentei Extraterestre din California, sfarsitul omenirii se va produce in momentul in care copiii modificati genetici si robotii inzestrati cu memorie artificiala ne vor depasi ca numar.

Din cate se pare, acest moment se apropie cu pasi repezi, deoarece tehnologiile din domeniul modificarii genetice vor primi in curand aprobarile pentru a fi implementate.

Cercetatorul sustine ca primul pas pe care ar trebui sa-l facem este sa intelegem pe deplin mecanismele biologiei moleculare.

Dupa ce acest obiectiv este indeplinit, vom putea sa vindecam toate bolile existente si sa concepem copii imuni la toate virusurile.

Totodata, Shostak este de parere ca, in viitorul apropiat, umanitatea va explora mai intens spatiul cosmic, cu scopul de a obtine noi resurse si a evita suprapopularea Terrei.

„Lumea se asteapta ca viitorii nostri copii sa stabileasca colonii pe Luna sau pe Marte, insa eu cred ca o solutie mai buna ar fi construirea unor habitate care sa orbiteze in spatiul cosmic si in interiorul carora sa putem trai fara echipamentele pe care le utilizeaza astazi astronautii.

Ganditi-va la un sistem similar Statiei Spatiale Internationale, insa de cateva mii de ori mai complex.

In interiorul unor astfel de colonii va putea coexista un numar imens de oameni”, a declarat Seth Shostak.

In anul 2010, cercetatorul facea o prezicere referitoare la faptul ca umanitatea va dezvolta pe scara larga roboti inzestrati cu memorie artificiala. „Astfel de masini nu vor avea dimensiuni foarte mari.

De exemplu, sinapsele din creierul nostru au cateva mii de nanometri in dimensiune. In comparatie cu acestea, tranzistorii din cipurile pe care le vom utiliza pot fi de cateva sute de ori mai mici.

Prin urmare, sistemele de inteligenta artificiala ar putea fi integrate chiar si intr-un smartphone”, a adaugat Shostak.

Totodata, omul de stiinta american sustine ca, in momentul in care vom forma colonii in spatiul extraterestru, va avea loc o noua divizare a speciei umane.

Cauza acestui proces ar reprezenta-o diferenta dintre mediul terestru si cel din exteriorul planetei noastre, diferenta care se poate accentua in timp datorita rapiditatii cu care tehnologia din domeniul modificarii genetice avanseaza.

Si-a prins sotia in pat cu seful, iar ce s-a intamplat apoi este fara precedent. A scos telefonul…

Un barbat din Marea Britanie, tata a doi copii, banuia de ceva vreme ca sotia are o aventura.

El si-a urmarit nevasta prin intermediul telefonului mobil al acesteia si a aflat ca aceasta se indrepta catre o destinatie necunoscuta, scrie huff.ro.

Barbatul a vazut cum sotia sa, pe nume Nancy (38 de ani), a intrat intr-o casa pe care nu o stia, apoi a asteptat cateva minute si a intrat si el.

Cand a vazut ce facea mama copiilor sai a ramas masca!

A avut nevoie de cateva secunde sa isi revina dupa ce si-a surprins sotia in pat cu seful ei, care avea 58 de ani.

Nervos, a scos telefonul si i-a filmat pe cei doi, apoi a fugit si si-a lasat sotia in bratele sefului.

Urmarea nu a fost cea asteptata de barbat. Cu toate ca nu i-a agresat in niciun fel pe cei doi, barbatul, pe nume Sean, a fost arestat si acuzat de intare prin efractie,

Mai mult decat atat, el risca si ani grei de inchisoare.

Avocatii sai au pregatit o aparare imbatabila si chiar au sustinut faptul ca acesta ar merita felicitat pentru faptul ca nu a recurs la violenta atunci cand si-a surprins sotia cu seful.

Judecatorii au ales sa il elibereze din inchisoare, in cele din urma.

Barbatul s-a despartit de sotia sa, apoi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006500 (s)