News Flash:

De rasul curcilor! Oare Antonia nu l-a vazut cand a plecat de acasa?! Incredibil cum si-a facut aparitia Alex Velea la un post de radio

26 Iulie 2017
1689 Vizualizari | 0 Comentarii
velea

După ce ne-a învățat că ”Dragostea se face-n minim doi”, Alex Velea mai face un efort uriaș, cu riscul de a fi de râsul curcilor, acela de a ne băga în cap noile trenduri ale nonconformiștilor artiști de peste Ocean, ciorapi albi și lungi purtați cu șlapi la pantaloni scurți.


Pe urmele mai celebrilor Trey Songz, Rihanna ori Bruno Mars, Velea promovează noua fiță pe unde apucă, lăsând oamenii cu gura căscată atunci când coboară în stradă, din fălosul său Mercedes. Pionier al acestei fistichii mode pe la noi, evident că solistul își asumă și reacțiile oamenilor care nu prea sunt la curent cu tendințele fashion și îndură cu stoicism râsetele profanilor.



Alex Velea poartă slapii cu șosete
Miercuri, dis-de-dimineață, solistul și-a etalat minunatele soșete la radioul public, asta după ce a binedispus o stradă întreagă, căci oamenii se opreau să admire cu răsuflarea tăiată moda promovată de artist, trend care riscă să devină mai celebru decât însuși Velea.

 

DISTRIBUIȚI

dragostea alex velea ocean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005726 (s)