News Flash:

De la XXXL a ajuns sa poarte XS! Raluca Badulescu e piele si os! Acum 3 ani avea 120 de kilograme: “40 de ani, eu nu am purtat pantaloni”

14 Iulie 2017
1544 Vizualizari | 0 Comentarii
xxl

Raluca Badulescu nu se mai satura sa se priveasca in oglinda de cand a slabit spectaculos. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a ajuns sa cantareasca putin peste 50 de kilograme, insa in urma cu trei ani avea 120 si abia se misca.


Raluca Badulescu si-a facut operatie de micsorare a stomacului si a reusit sa slabeasca intr-un timp record. Dupa ce a ajuns la numarul de kilograme dorit, ea a apelat si la medicul estetician ca sa-si puna silicoane si sa scape de surplusul de piele, scrie poatenustiai.ro.

Blondina e tare mandra de cum arata, insa cel mai tare ii place faptul ca poate purta orice tinuta ii place, asta pentru ca a ajuns sa poarte cea mai mica marime, XS. Vedeta Kanal D ne-a marturisit ca adora sa poarte pantaloni, asta pentru ca pe vremea cand cantarea 120 de kilograme nu putea face acest lucru.



“Pe vremea cand aveam 120 de kilograme nu purtam pantaloni. Imbracam fuste lungi si 95% dintre ele erau lucrate pe clos, adica largi, foarte largi. Pantaloni nu aveam deloc, dar visam la jeansi. La asta visam, la jeansi. Dar cum pe marimea mea nu gaseam si de facut pe comanda degeaba imi faceam ca nu imi veneau bine, ma intorceam la clasicele fuste.

Azi intru in jeansi si pantaloni de piele si sunt fericita maxim. Din acest motiv le recomand tuturor celor care se uita la emisiunea “Bravo, ai stil!”, persoanelor mai plinute, le recomand sa poarte haine potrivite dimensiunilor si masurilor lor, a declarat Raluca Badulescu. Citeste intreg articolul pe WOWbiz.ro.

 


raluca badulescu oglinda kilograme blondina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007850 (s)