News Flash:

De ce se uita barbatii la fundul femeilor? Iata explicatia stiintifica!

24 Mai 2017
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
se uita la

Nu de putine ori au fost zariti reprezentantii sexului opus aruncand priviri pe furis ori chiar directe, daca sunt mai indrazneti, la fundul femeilor.


De cele mai multe ori femeile ii considera obsedati sexuali ori lipsiti de bun-simt, insa lucrurile nu stau chiar asa. Explicatiile specialistilor te vor surpinde. De fapt, iata care este adevaratul motiv pentru care barbatii iubesc fundul femeilor!

 

Adevarul stiintific din spatele obsesiei pentru posteriorul femeilor
Eric Russell, un psiholog de la Universitatea Texas-Arlington, a raspuns tuturor nedumeririlor legate de atractia pe care o au barbatii fata de fundul femeilor. Se pare ca motivul real pentru care ei se simt „hipnotizati” de aceasta parte a corpului isi gaseste explicatia in psihologie. Inca din cele mai vechi timpuri, barbatii si-au dorit sa aiba langa ei femei care aveau soldurile si posteriorul mai mare.

Motivul? Se pare ca aceste caracteristici ale corpului erau in stransa legatura cu fertilitatea si perioada sarcinii.


Mai mult de atat, in acele perioade se credea ca femeile care au organismul construit in acest mod pot sa tina mai multe sarcini, altfel ca nu exista riscul pierderii copiilor. Cele care aveau curbura lombara mai ampla nu erau expuse la multe riscuri pe perioada celor noua luni.

 

Un alt studiu condus de catre o echipa de specialisti de la Universitatea Bilkent, Turcia, a fost realizat pe 300 de barbati. Acestia au fost intrebati ce tipuri de siluete feminine prefera, iar exemplele care le-au fost aratate au cuprins reprezentante ale sexului frumos cu unghiuri intre 21 si 61 de grade. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, aceste date au legatura cu unghiul care se formeaza intre posterior si curbura coloanei.

Valorea cea mai apreciata de catre barbatii participanti la sondaj a fost unghiul de 45.5 grade. Revelatia studiului a condus la faptul ca barbatii nu sunt neaparat atrasi de masa musculara si tesutul adipos depuse in aceasta zona, ci de structura coloanei.


Psihologul David Lewis a specificat ca uneori nici macar barbatii nu sunt constienti de acest lucru. Acest subiect inca nu a fost studiat in totalitate, asa ca cercertatorii in domeniu inca insista sa caute si alte explicatii legate de atractia pe care o au barbatii fata de aceasta parte a corpului.

fundul femeilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006200 (s)