News Flash:

De ce se recomanda sa te speli pe cap cu apa in care ai fiert cartofii - Putina lume stie de metoda aceasta eficienta

28 Ianuarie 2018
970 Vizualizari | 0 Comentarii
par vopsit

Parul se deterioreaza pe masura ce inaintam in varsta. El devine fragil si din cauza obiceiurilor proaste pe care le avem: spalatul prea des, schimbarea samponului in permanenta sau folosirea produselor care agreseaza radacinile precum fixativul etc. Cojile de cartofi contin proprietati esentiale pentru refacerea firelor podoabei capilare, spun numerosi experti din strainatate. Cel mai la indemana leac este folosirea apei in care fierbi cartofii pentru ingrijirea si tratarea parului, scrie teotrandafir.com.

Cum procedezi

Ai nevoie de cojile de la sase cartofi. Pune cojile intr-un vas mare si adauga doua pahare cu apa. Lasa apa la fiert pana da in clocot, iar apoi asteapta sa se raceasca putin. Spala-ti parul cu apa de la cartofi fara sa mai folosesti alte produse de ingrijire specifice. E bine sa masezi parul in timp ce il uzi cu apa in care ai fiert cartofii. Se pare ca acest tratament va face ca firele de par sa fie mai rezistente, iar matreata va deveni istorie. De asemenea, se recomanda folosirea apei in care ai fiert cojile de la cartofi pentru tratarea cojitelor care apar mai ales in lateralele capului, mai noteaza teotrandafir.com.

Este unul din cele mai la indemana remedii naturiste pentru tratarea podoabei capilare. Pe langa faptul ca stimuleaza cresterea parului, acest tratament ii ofera densitate si stralucire.

Beneficiile apei de la cartofi

Sucul de cartofi folosit ca tratament pentru par este o modalitate excelenta de a oferi podoabei capilare nutrienti esentiali precum vitaminele A, B si C. Un deficit al acestora poate duce la slabirea firului de par, la uscarea si la caderea sa. Acest suc contine minerale importante cum ar fi calciu, magneziu, zinc si fier, toate acestea jucand un rol important in sanatatea si rezistenta parului. Consumul regulat si moderat al acestei legume reprezinta doar una dintre modalitatile prin care poti profita de beneficiile sale, dar aplicarea sa direct pe par este cea mai buna optiune pentru a combate problemele parului, noteaza Dozadesanatate.ro.


parul cum procedezi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2766 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006545 (s)