News Flash:

De ce se despart tinerii la un an sau doi dupa ce s-au cununat? Parintele Argatu are raspunsul

19 Noiembrie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopa Argatur

De ce se despart tinerii la un an sau doi dupa ce s-au cununat? Parintele Argatu iti dezvaluie ce patesc diavolii de la tartarul iadului daca nu au reusit sa-i impiedice pe cei doi sa se cunune religios si cum se razbuna toti dracii!!! 

Socant:
Parinte, de vreo sase ani sunt cu o fata cu care m-am casatorit anul trecut. Va rog, sa-mi spuneti, cum se explica faptul, ca inainte de cununie ne-a inteles asa de bine, timp de vreo sase ani, dar din momentul cand ne-am cununat, relatia nu mai merge, a devenit tensionata, nu ne putem intelege, din orice motiv ne certam, ea nu ma mai doreste, nu ma suporta si vrea sa ne despartim. Vorbeste zilnic pe calculator cu un italian, iar daca ma apropii de ea inchide rapid orice conversatie; ba mai mult, are grija de fiecare data sa stearga tot ce vorbeste cu el… Va rog, parinte, din suflet, dati-mi un sfat si spuneti-mi ce rugaciuni sa fac pentru aflarea adevarului si cum sa ma comport!

Pentru ca nu ati cerut de la inceputul relatiei voastre, binecuvantarea lui Dumnezeu, prin Taina Sfintei Cununii, ci ati inceput viata cu pacatul curviei si ati mers asa ani la rand, un diavol (diavolul curviei) a avut de castigat de pe urma pacatelor voastre. In momentul cand v-ati cununat, l-ati fugarit dintre voi, prin Taina Cununiei, si el v-a pierdut. Pentru aceasta, ne spune Parintele Ilarion Argatu, a fost degradat si batjocorit de catre tartarul iadului si a fost trimis din nou, dar si pe altii ca sa-l ajute, ca sa distruga unirea pe care ati primit-o de la Dumnezeu, intre voi, prin Taina Sfintei Cununii si sa va traga din nou in jos, la pacat si sa va castige la iad.
Daca va reusi, acest diavol, va fi reabilitat. De aceea el se lupta si se razbuna in acelasi timp, ca sa-l castige pe cel mai slab dintre voi, sa-l intoarca la acelasi pacat de dinainte, insa de data aceasta pacatul este mai mare si se numeste „preacurvie”, pentru ca se calca in picioare cununia pe care ati pus-o pe capetele voastre.

Sotia dumneavoastra, se afla in acest pericol si se lupta vrajmasul s-o castige mai intai pe ea, prin a cadea in pacatul preacurviei, a neintelegerii, a urii, distrugand casnicia cea binecuvantata. De aceea trebuie sa stati de vorba cu sotia, la modul serios, cu duhul blandetii, a intelegerii, a sfatului bun si sa-i explicati ce v-am spus eu acum, ca sa stie in ce pericol se afla, si poate isi va reveni si i se va trezi constiinta.
In fiecare seara si dimineata sa faceti cate sapte metanii si spuneti rugaciunea: „Doamne, iarta pacatele mele si ale sotiei mele si o intoarce cu dragoste catre mine; alunga pe dezbinatorul casniciei noastre de la noi, intareste casnicia noastra cu inger pazitor puternic, ca sa Te laudam pana la sfarsit”. 
Cititi acatistul Acoperamantul Maicii Domnului in zi de miercuri si Acatistul Mantuitorului si al Sfantului Ciprian, vinerea.
Daca v-ati fi cununat la Biserica de la inceput si ati fi lasat sa vina copii, indeplinind voia lui Dumnezeu, nu ati fi avut aceste probleme si ati fi avut o casnicie fericita, intarita si binecuvantata. Bine ca v-ati cununat, insa va trebui sa luptati cu acest vrajmas care s-a obisnuit sa stea la voi, sa-l alungati si sa va salvati casnicia, prin rugaciune, post si cainta.
Pacat ca mai sunt tineri care fac aceeasi greseala si nu stiu de unde le vine necazul si distrugerea casniciei lor.

Sursa: Marturieathonita.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004930 (s)