News Flash:

De ce sa-ti incepi ziua cu o partida de sex

9 Noiembrie 2015
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sexuala
Sexul de dimineata este unul din cele mai bune lucruri pe care le poti face. Asta pentru ca are o multime de beneficii asupra sanatatii si te ajuta sa te simti bine in pielea ta.

Iata 9 motive pentru care ar trebui sa-ti incepi ziua cu o partida de sex:

1. Iti intareste sistemul imunitar

Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa-ti incepi ziua cu o partida de sex este acela ca organismul tau va fi mai rezistent in fata diferitelor afectiuni. Practic, iti va creste nivelul de anticorpi IgA, cei care te protejeaza de diferite infectii, noteaza ele.ro.

2. Te apropie mai mult de iubit

Pe principiul "cum iti asterni asa dormi", incepe-ti ziua cu o partida de sex si vei descoperi modalitatea prin care iubitul tau se va gandi toata ziua la tine, asteptand cu nerabdare sa se intorci in bratele tale.

Asta pentru ca sexul de dimineata declanseaza productia de oxitocina, asa-numitul hormon al dragostei, responsabil cu fidelitatea partenerilor. Astfel, tu si el veti fi mai conectati unul cu celalalt, iar starea de "indragosteala" se va perpetua de-a lungul intregii zile.

3. Te scapa de migrene

Din cand in cand, apare cate o durere de cap de care nu poti scapa? Nu este nicio problema, o partida de sex inainte de micul dejun te va ajuta sa scapi de migrene si te va pregati pentru o noua zi la job.

4. Eviti sa te mai simti mizerabil ca il refuzi seara

Atunci cand esti implicata intr-o relatie de lunga durata, vor exista multe seri in care el va incerca tot felul de trucuri pentru a te aduce in asternut, insa nu va putea sa treaca peste migrenele sau starile tale de oboseala de la sfarsitul zilei de munca.

Sexul de dimineata reprezinta astfel motivul perfect pentru ca tu sa nu te mai simti mizerabil cand iti refuzi iubitul seara.

5. Previne infarctul

Cercetatorii au stabilit ca sexul de dimineata reduce riscul de infarct, imbunatateste fluxul sangvin si reduce presiunea arteriala.

6. Iti ofera scuza sa mai stai in pat

Sexul de dimineata iti ofera cea mai buna scuza sa lenevesti in pat. Imediat dupa ce ai orgasm iti vine sa adormit, iar de vina este tot oxitocina, hormonul care iti provoaca o stare de bine.

7. Nu te face sa intarzii la munca

Daca este facut unde trebuie, adica nu in pat, sexul de dimineata nu te face sa intarzii la munca. Conditia este sa va iubiti sub dus, in timp ce va pregatiti sa plecati de acasa. Una din cele mai bune pozitii in acest sens este cea in care tu stai aplecata usor, iar el te penetreaza din spate.

8. El rezista mai mult

Specialistii sustin ca nivelul de testosteron al barbatilor este mai mare dupa cateva ore de somn. Iar acest lucru inseamna ca iubitul tau va fi super excitat atunci cand se trezeste si, in acelasi timp, va putea sa reziste mai mult pana sa ejaculeze.

9. Este scuza perfecta sa fii lenesa

Te misti mai greu si nu ai aceeasi energie, insa sexul de dimineata iti ofera scuza perfecta sa fii lenesa, dar in acelasi timp sexy. Incearca pozitia "lingurii" sau "doggie style", sunt doua miscari care nu presupun foarte mult efort din partea ta.

 


lucruri beneficii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004318 (s)