News Flash:

De ce sa alegi carnea de curcan pentru masa de Anul Nou

31 Decembrie 2014
1191 Vizualizari | 0 Comentarii

Savurati carnea de curcan tot timpul anului, dar si de Sarbatori. Spre deosebire de alte pasari, curcanul nu pierde prin sacrificare sodiul, potasiul sau magneziul din fibre. In plus, proteinele de curcan au o calitate ridicata fata de cele din alte pasari.


"E de preferat pentru ca are mai multa fibra, proteina alba, care e mai disponibila si merge pe tesuturile tinta de crestere si pe vindecarea tesuturilor care au probleme", spune nutritionistul dr. Lygia Alexandrescu.


In cazul curcanului, ce e mai gustos e si mai valoros. Pulpele au o valoare nutritiva ridicata fata de piept. Sunt permise zilnic 200 de grame de friptura care se recomanda atat adolescentilor cit si tinerilor activi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006291 (s)