News Flash:

De ce s-a prabusit avionul EgyptAir?

13 Iulie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
egiptair
Cele doua cutii negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana pe 19 mai nu au inregistrat ultimele minute de zbor, au declarat surse apropiate anchetei, citate de La Repubblica.

„Este o veste foarte proasta, riscam sa nu aflam niciodata adevarul”, a explicat sursa citata sub acoperirea anonimatului.

Potrivit unei prime ipoteze, incendiul izbucnit la bordul aeronavei ar fi avariat circuitele de alimentare ale celor doua cutii negre.

Aceasta este prima data in istorica tragediilor aviatice cand aceste dispozitive, care sunt proiectate si construite sa reziste oricarui impact, nu contin date complete.

Pe Cockpit Voice Recorder, cutia neagra care inregistreaza conversatiile din cabina pilotilor, anchetatorii au gasit un fragment de conversatie ce lasa sa se inteleaga ca echipajul si-a dat seama ca a izbucnit un incendiu la bord. Apoi, insa, nu se mai aude nimic.

Zborul MS 804, care efectua o cursa de linie Paris-Cairo, a disparut de pe radarele controlorilor eleni in dimineata zilei de 19 mai. 66 de persoane si-au pierdut viata in tragedia aviatica.

Echipele de salvare au recuperat cutiile negre dupa trei saptamani de cautari intense. Acestea au fost ridicate de la o adancime de 3.000 de metri.

Apoi, unitatile de memorie au fost trimise expertilor francezi pentru a fi reparate.

Comitetul Egiptean de Investigatii a precizat ca partea din fata a aeronavei prezinta semne de avariere ca urmare a unor temperaturi extrem de inalte.

adevarul ipoteze aeronavei cutii negre cabina pilotilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004646 (s)