News Flash:

De ce s-a destramat trupa N&D

26 Octombrie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
delia da mama
Trupa N&D deja nu mai are nevoie de nicio prezentare, la fel cum nici Nick sau Delia nu sunt necunoscuti publicului. Cantaretul care a cazut in anonimat dupa destramarea trupei a marturisit ca s-a simtitlucrat pe la spate de Delia care, sfatuita de Andra Maruta, a pornit pe un drum solo. «Nu sunt nemultumit, sunt foarte multumit de ce se intampla in viata mea, traiesc cea mai frumoasa perioada. Asa a fost sa fie. Am o familie si o fetita frumoasa. Nu trebuie sa fortezi nota, cand o sa fie, se va intampla. Nu cand iti doresti, ci cand trebuie. Am fost sus si ne-am despartit ok. Mi s-a parut ca am fost lucrat pe la spate legat de discutiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis ca vrea sa incerce solo. Intai s-a documentat sa vada cum e, sa nu cumva sa plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cat timp am colaborat, poate asta a fost greseala mea. Daca aveam, poate eram ok si azi. Am avut incredere deplina in ea.

La 8 luni de la prima piesa scoasa, ma intrebau oamenii unde m-am mutat si ce masina mi-am luat. Le-am spus ca tot in Vitan stau si ca am aceeasi Dacie. Am investit in viitorul muzical. Eu am investit intr-un studio si am scos ceva din el, dar daca investeam in terenuri era mai bine. Am bagat 50.000 de dolari in studio, cu tot cu apartament. Daca luam teren de banii aia, eram miliardar. Asta am gandit acum, la 20 de ani nu gandeam asa. Nu pot spune motivul real al despartirii, dar cred ca se imparteau banii prea nasol in 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, bagam benzina etc. Am lasat de la mine ca sa mearga trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamagit de ruptura pentru ca proiectul a fost sufletul meu.

"D" exista dinainte, a fost trupa NND, eram 3 baieti si cantam hip-hop. Apoi a devenit N&D. Nu m-a avantajat. Nu am vrut sa o inlocuiesc si nici nu am facut-o, am avut doar colaborari. Da, am spus ca daca nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea si fara mine, dar nu pot sa spun asta. Ma mandresc cu produsul pe care l-am adus si care creste si acum. Am mai cantat impreuna pentru fani. Multi se intreaba sau asteapta o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesa, dar nu am avut timp. Nu stii cum e viata. Am 25 de ani de cariera.
Sotia mea mergea des cu mine in concerte. Daca nu era langa mine, imi punea balonase in geanta sa fie, pentru orice eventualitate. Nu am facut nimic cu fanele, daca nu era sotia mea echilibrata, nu rezista relatia. Fiica mea canta, a inceput sa ia lectii de canto», a spus Nick pentru WOWbiz.

Delia i-a transmis colegului sau de bransa un mesaj si o mica speranta fanilor: o viitoare piesa noua cu cei doi.
«E perioada mea de inceputuri, normal ca mi-e dor de momentul in care am inceput. "Vino la mine" a devenit un imn, o cantam de cate ori simtim. Nick a fost primul meu coleg ever, nu vorbesc de cei de la scoala, libertate pentru muzica. A fost o gura de aer proaspat pentru mine, ceva neobisnuit si fresh. A fost primul contact cu lumea asta in care sunt acum. Nu cred ca s-a suparat ca am plecat, nu cred. Lucrurile au evoluat mai departe si pentru el, si pentru mine, ca artisti.
Piesele raman vesnic, chiar daca trupa nu mai este. Noi am avut colaborari la concerte sau diverse proiecte, dar as canta cu el. Conteaza mult piesa, lumea ar avea asteptari pentru piesele N&D, ar face legatura cu cele vechi si una noua trebuie sa fie buna rau. Nick, iti doresc tot binele», a marturisit Delia.

nick delia andra maruta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007977 (s)